Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Tornen les visites a la Manresa desconeguda per posar en relleu el patrimoni de la ciutat

En el marc de la Festa Major les tres visites que es proposen són: un itinerari pels espais ignasians de Manresa; la possibilitat de conèixer els refugis antiaeris de la Guerra civil; i una excursió a peu o en bici a la Torre de Santa Caterina.

Llegir més
imagen

El Correaigua donarà demà el tret de sortida a la Festa Major de Manresa

El recorregut començarà, demà dissabte 23 d’agost, a partir de les 16.30 a la plaça d'Europa. 

Llegir més
imagen

Manresa estrena 11 exposicions durant la Festa Major

El Casino, el Museu Comarcal de Manresa, el Cercle Artístic, la Casa Lluvià, el Casal de les Escodines i el Centre Cívic Selves i Carner seran els espais que acolliran les mostres d’art i exposicions de temàtiques festiva, històrica i cultural

Llegir més
imagen

El 15% de visites que rep el Centre d'Interpretació del carrer del Balç és turisme estranger

Els turistes, de procedència molt variada però amb predomini dels francesos, representen un increment del 5% en relació als anys anteriors durant els mesos de juny, juliol i agost (fins el dia 15) d’enguany.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament estrena nou canal de comunicació via WhatsApp per la Festa Major

Enviant la paraula clau “Festa Major” al número 608 33 60 60 l’usuari rebrà un llistat de 164 paraules clau que inclouen dates, esdeveniments, activitats, entitats, etc. Teclejant el mot que li interessi obtindrà automàticament la informació predeterminada que estigui relacionada amb l’ítem sol·licitat.

Llegir més
imagen

Demà comencen els treballs previs per millorar la mobilitat i seguretat viària a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu

L’actuació consisteix en el tancament perimetral dels àmbits de treball a la cruïlla de carrer Oleguer Miró amb el carrer Sant Joan de Déu i el tram del carrer Sant Joan de Déu entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Joan Soler que permetrà, a continuació, realitzar els treballs d’ampliació de voreres i la const rucció d’una rotonda a la cruïlla dels carrers Sant Joan de Déu amb Oleguer Miró.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament ha iniciat avui la reparació del fals sostre del vestíbul del Teatre Conservatori

L’actuació finalitzarà abans del dilluns 29 d’agost, data que el teatre recupera la seva activitat amb l’obra “Recordant Pepe Rubianes”.

Llegir més
imagen

Manresa tornarà a tenir servei de bus nocturn gratuït per la Festa Major

L’Ajuntament de Manresa ofereix bus nocturn de Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. El servei de bus urbà nocturn és gratuït fins a les 4 del matí, amb freqüències de 30 minuts.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa anuncia un conjunt d'actuacions per millorar l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu

Després que les obres d’ampliació de l’hospital arriben a la fase final, les actuacions programades consistiran en la millora de la mobilitat i seguretat viària que inclourà la millora de ferms, d’itineraris per a vianants, d’estacionament i circulació i transport públic.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repara quatre fonts espatllades a diferents espais de la ciutat

Les fonts estan situades a la plaça de la Reforma, al parc de la Font del Gat, al passeig de Pere III (Bonavista) i la plaça Joan Farrés (El Xup)

Llegir més