Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L'Ajuntament inicia els treballs per millorar el camí escolar de diversos centres educatius

Les millores, que afecten les escoles de Valldaura, Ítaca, Serra Hunter i FEDAC Manresa (Dominiques), tenen per objectiu que el camí escolar esdevingui un itinerari que faciliti que els alumnes vagin i tornin a peu dels col·legis de forma més segura.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta els detalls del pressupost participatiu al Ple del Consell de Ciutat

El termini de recollida de propostes estarà obert fins  9 de gener i la valoració dels projectes presentats per part dels serveis tècnics municipals es coneixerà el 16 gener. Posteriorment, se celebrarà una segona sessió participativa el 20 de gener en la qual les entitats seleccionades presentaran els seus projectes, que seran sotmesos a votació dels assistents.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep José Luis Fonseca, nou superior provincial de l'Orde de Sant Joan de Déu

Ocupa el càrrec des del març passat i avui ha visitat l’Ajuntament i ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat.

Llegir més

L'Ajuntament inicia demà els treballs per millorar el Pati de Casa Caritat

L’actuació preveu el trasllat i millora de l’àrea infantil, la plantació de nou arbrat i la instal·lació de bancs i papereres. Els treballs donen resposta a les peticions realitzades en el procés de participació obert amb els veïns.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Diputació signen el conveni per millorar els accessos al Pont Vell i la Renfe

• Es destinaran 291.291 euros amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants i la connectivitat en aquest entorn.

Llegir més
imagen

El Premi Joaquim Amat-Piniella 2015 compta amb tres finalistes

Opten a guanyar la 15a edició del premi ‘Les llavors del silenci’, d’Àlvar Caixal, ‘Dos taüts negres i dos de blancs’, de Pep Coll, ‘El nét del pirata’, de Manuel Cuyàs.

Llegir més
imagen

Demà la plaça de Sant Domènec acollirà un tast de sopes multicultural

L’acte “Un món de sopes” oferirà una degustació de set sopes diferents, típiques de països com Argentina, Romania, Marroc, Senegal i Camerun, cuinades per diverses associacions. També hi serà present la tradicional i casolana sopa de farigola.

Llegir més
imagen

El ple municipal de novembre aprova per unanimitat el Pla Local d'Infància i Adolescència 2014-2017

• En la mateixa sessió, tots els grups polítics van aprovar el conveni signat entre l’Ajuntament i Criteria CaixaHolding per modificar el Pla Especial la Fàbrica Nova i fer-hi actuacions urbanístiques per a impulsar el projecte Manresa 2022.

Llegir més
imagen

Manresa i Azpeitia posen en comú el projecte ignasià

L’alcalde d’Azpeitia visita Manresa amb una delegació de responsables turístics del País Basc per parlar del Camí ignasià i de les activitats turístiques i econòmiques que uneixen les dues ciutats.

Llegir més