Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El 36è Carnestoltes Infantil aconsegueix una gran èxit de participació i de públic

Els organitzadors del Carnestoltes Infantil de Manresa -Ajuntament de Manresa amb la col·laboració d’Imagina’t i la Federació de Mares i Pares d’Alumnes de Manresa (FAMPA) - agraeixen la multitudinària participació de públic i la col·laboració de voluntaris i grups musicals.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa reafirma el rebuig de l'Ajuntament a la reforma de la llei de l'avortament en la commemoració del Dia de la Dona

 

Valentí Junyent ha destacat també la importància del 25è aniversari de l’Institut Català de les Dones en el seu discurs de cloenda de la commemoració del 8 de març. Durant l’acte, s’ha llegit la Declaració institucional, que reivindica el paper de les dones a la història i a la societat; s’han entregat els premis dels concursos de microrelats i de dibuix i la mezzosoprano Mireia Pintó ha parlat de la seva experiència de dona.

 

 

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa afirma que la connectivitat ferroviària "és un element clau per a l'equilibri territorial

Valentí Junyent destaca, en el seu parlament de cloenda de la jornada 'La connectivitat ferroviària a Manresa', que “s’està aconseguint la planificació i la coordinació entre administracions per continuar avançant”.

Llegir més
imagen

El Carnestoltes a Manresa agafa embranzida i recupera 28 anys després una rua oberta a tots els públics

Dissabte a la tarda es farà el carnestoltes per a tots els públics i diumenge al matí es celebrarà la nova edició del Carnestoltes Infantil que tindrà una participació de 15 carrosses i més de 1.600 persones i amb el món del cinema com a eix temàtic.

Llegir més
imagen

La consulta sobre el futur del Teatre Conservatori es farà els dies 10 i 11 de maig

La pregunta serà “Creu que el nou Pla General ha de preveure una ampliació de la Plaça Sant Domènec sense l’edifici del Teatre Conservatori?” i podran votar a diferents punts de la ciutat els majors de 16 anys que siguin residents a Manresa.

Llegir més
imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa arrenca demà el nou cicle de concerts gratuïts de professors i ex alumnes

El cicle tindrà lloc del 7 de març al 22 de maig, a l’Auditori del Conservatori, i les peces que s’interpretaran seran de musica clàssica, d’una hora de duració i de gran qualitat.

 

Llegir més
imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat lliura els premis del concurs LlumCat 2014

Les 10 persones guanyadores han rebut avui els premis del concurs LlumCat 2014.

Llegir més

El Museu Comarcal de Manresa cedeix una pintura per una exposició sobre patrimoni en temps de guerra a Pedralbes

L’exposició “Patrimoni en temps de guerra. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes”, que recupera l’art conservat de les autoritats franquistes, s’inaugurarà demà, dijous 6 de març a les 7 de la tarda, al reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

Llegir més
imagen

El concurs de fotografia #Aixada 2014 ja té guanyadors

La dissetena edició de la Fira de l’Aixada ha premiat en la categoria “Detall” a l’autora Marian; en l’apartat de “Personatges” el premi ha estat per Javier Garcia Clares, en la categoria “Impacte” ha guanyat Jordi Preñanosa i la foto més votada ha estat la imatge de Joan Vinyes.

Llegir més
imagen

Presenten les noves visites guiades a la basílica de la Seu per reforçar el seu atractiu turístic

Les visites, que comencen aquest dissabte, es faran cada segon dissabte de mes a les 11:00 h, les 12:00 h i les 13h. En el cas que la demanda sigui més elevada, es podrien ampliar les visites a altres dissabtes. El preu de l’entrada serà de 5 euros, encara que hi haurà també una tarifa reduïda i per a paquets turístics.

Llegir més