Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

L'Ajuntament de Manresa aprova per unanimitat portar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local al Tribunal Constitucional

Els grups municipals de CiU, PSC, ERC, PxC i CUP aproven en un Ple un extraordinari, al que no han assistit els regidors del PP, un dictamen en defensa de l’autonomia local i contra la LRSAL.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa impulsa un programa per fomentar la contractació de joves de 18 a 30 anys a l'atur

El programa “Fem Ocupació per a Joves” és una acció regulada i finançada per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de les persones joves i atendre les necessitats reals de les empreses. 

Llegir més

Manresa acollirà una jornada empresarial amb el títol 'Català i empresa. Ja estàs al dia?'

La sessió formativa és gratuïta i se celebrarà el proper 27 de febrer, de 9,30 a 11 del matí, a les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) situades al Palau Firal de Manresa.

Llegir més
imagen

Tradició i novetat en el programa de la Festa de la Llum que emfatitza el paper dels iniciadors de la Sèquia

La Trobada de lluminaires, el Sopar dels Capons, i una Classe Magistral de cuina al Kursaal, són tres de les novetats més destacades de les celebracions que Manresa viurà del 13 de febrer al 2 de març.

Llegir més

L'Ajuntament del Manresa contractarà 86 persones a través de plans d'ocupació per al 2014

Les contractacions estan adreçades a persones aturades que hagin exhaurit la prestació per desocupació o subsidi i amb dificultats d’inserció laboral. Aquests treballadors reforçaran els diferents serveis municipals.

Llegir més

El Ple de gener aprova sancionar les entitats financeres que tinguin pisos buits i reclama la gratuïtat de l'autopista C-16 per als residents al Bages

El Ple Municipal del mes de gener ha aprovat per unanimitat una esmena de substitució de CiU, ERC i PP a les proposicions d’ERC i de la CUP. Aquesta última ha estat defensada, fent ús del reglament de participació ciutadana, pel representant de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) Bernat Sorinas. 

Llegir més

El Ple de desembre aprova l'augment de l'1% en la recaptació de l'IBI i el preu de l'àrea verda d'aparcament

El Ple Municipal del mes de desembre ha aprovat un increment de l’1% en la recaptació de l’IBI per al 2014 amb els vots favorables de CiU, PSC i ERC. També ha aprovat que la taxa de l’àrea verda d’aparcament sigui de 30 euros l’any. 

Llegir més

El Ple de novembre aprova que l'Ajuntament faci un pla d'estacionament i busqui el màxim consens amb els veïns abans d'implantar àrees verdes o blaves

El Ple Municipal del mes de novembre ha aprovat una proposició presentada pel PSC modificada per una esmena de CiU, que ha rebut els vots favorables també d’ERC i la CUP, que estableix que el consistori obrirà a la participació la implantació de noves zones d’estacionament limitat. 

Llegir més
imagen

Els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa lamenten la nova mort a la C-55 i demanen al conseller de Territori que doni a conèixer les actuacions previstes

L'alcalde Valentí Junyent ha llegit aquest vespre, a l'inici del Ple, un manifest signat per CiU, PSC, ERC, PP, PxC i CUP on tots els grups es comprometen a buscar un consens per debatre sobre aquesta qüestió en un proper Ple municipal.

Llegir més