Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L'Ajuntament farà dijous i divendres un tractament contra les males herbes a diversos espais de la ciutat

Les actuacions es faran als barris del Xup, La Balconadai l’espai públic de Sant Blai.

Llegir més
imagen

La Generalitat adjudica les obres d'eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa

L’actuació permetrà formar una via de dos carrils per sentit en una longitud d’uns 1,5 quilòmetres, amb un pressupost de 2,5 milions d’euros. Els treballs començaran la tardor vinent i tindran una durada de set mesos

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa dues actuacions a l'espai urbà a petició de les associacions de veïns respectives

Les actuacions consisteixen, per una banda, en la col·locació d’un cartell per senyalitzar la ubicació de la capella de la Mare de Déu del Roser al barri del Xup, i per l’altra, la instal·lació d’una filera de 3 pilones davant de la capella de Sant Pau.

Llegir més

El punt PAE de l'Ajuntament de Manresa tramita la primera alta d'un autònom

Es tracta d’un professional que iniciarà la seva activitat dins la psicologia en la comarca. Des del passat mes de juny el CEDEM (Centre Desenvolupament Empresarial de Manresa) del consistori manresà forma part de la xarxa PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor).

Llegir més
imagen

El projecte Manresa 2022 ja té imatge oficial

La manresana Paula Terra Bosch guanya el concurs de logotips que identificarà el projecte i facilitarà la promoció de la commemoració dels 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi a Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa un tractament fitosanitari als plàtans de vàries zones de la ciutat

Durant la nit d’aquest dijous, 31 de juliol, de les 10 del vespre fins a les 6 de la matinada de l’endemà, es farà una ruixada a uns 422 arbres pel control del tigre del plàtan (Corythucca ciliata).

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repararà aquest mes d'agost el fals sostre del vestíbul del teatre Conservatori

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit, ha informat que no hi ha danys estructurals a l’edifici i que l’esfondrament ha estat causat per l’envelliment dels materials del fals sostre el qual serà substituït per elements més moderns i lleugers.

Llegir més
imagen

El CIP Microsoft de Manresa presenta concurs de creditors per assegurar-se la viabilitat davant les pèrdues acumulades

El centre, que dóna feina a sis treballadors, presenta un passiu acumulat de 480.307,97 euros i un actiu de 191.538,58 euros a causa d'una evolució negativa dels seus comptes per la reducció de la facturació i la caiguda de les subvencions. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament homenatja Ana Fernández González, que compleix 100 anys

La regidora de Gent Gran, Àuria Caus li va lliurar un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari. També va rebre una medalla per part de la Generalitat de Catalunya.

Llegir més
imagen

'Sons del Camí' posposa el primer concert a causa de la pluja

El grup Àniam Orient-Cat, tocaran demà dimecres en una sessió doble amb el grup programat The Yoga Music Project, a partir de les 10 de la nit. El cicle de concerts ignasians començarà avui a les 22h amb el grup Spirit Bird. 

Llegir més