Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Manresa presenta un ampli programa d'actes per commemorar el tricentenari de la Guerra de Successió

D’abril a juny es podrà visitar l’exposició “Catalunya i la Guerra de Successió” i s’organitzaran diversos actes com sessions de jocs de rol, activitats didàctiques i el Dia Internacional dels Museus. La Festa Major també inclourà espectacles relacionats amb aquests fets històrics. I durant els mesos de setembre i octubre hi haurà els debats filosòfics Pessics de Saviesa com a plat fort del programa.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa atorga l'autorització sanitària a quatre establiments que fan tatuatges i pírcings

La Unitat de Sanitat ha comprovat que aquests centres compleixen amb les condicions tècniques i sanitàries pel que fa a les instal·lacions, mobiliari i esterilització del material, instrumental, ús de productes i material d’un sol ús o estèril, higiene i protecció personal, mesures d’autocontrol i gestió de residus.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repara la part superior de la xemeneia dels Panyos per evitar despreniments

Durant l’actuació s’ha fet neteja i s’han fixat els materials susceptibles de caure a la via pública. Properament es començarà a redactar un projecte de rehabilitació per resoldre les fissures que presenta al llarg del seu fust.

Llegir més
imagen

Infants colombians expliquen la seva realitat en un documental que es podrà veure a l'Auditori de la Plana de l'Om

“Pequeñas voces” és un documental estrenat a Venècia i dirigit per Jairo Eduardo Carrillo que dóna veu a quatre nens i nenes de 8 a 13 anys que van néixer al mig de la violència i el caos de Colòmbia. La filmació, presentada a Manresa pel Consell Municipal de Solidaritat, es podrà veure aquest dimarts a les 7 de la tarda.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament talarà demà cinc arbres malalts de la plaça del Remei per garantir la seguretat de vianants i cotxes

Arran de la caiguda d’una branca de grans dimensions sobre un vehicle el novembre passat, els serveis tècnics de Jardineria han detectat que la majoria d’arbres presenten podridures molt importants que afecten al tronc i que no permeten la seva recuperació.

Llegir més

El Conservatori Municipal de Música de Manresa ofereix avui un recital gratuït de la pianista Katia Michel

El concert comença a les 8 del vespre, té una durada d’una hora i forma part del IV Cicle de Concerts de Professors i Ex alumnes del Conservatori.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia els treballs de rehabilitació de la Torre Lluvià, una joia patrimonial de la ciutat

En aquesta primera fase s’enderrocaran les parts més malmeses de l’edifici modernista, es construirà una nova estructura metàl·lica interior amb nous forjats, i es refaran els tancaments i cobertes en mal estat.

Llegir més
imagen

El Consell Municipal de la Gent gran visita les instal·lacions de la seva nova seu a l'Ateneu les Bases

Una trentena de representants de diferents entitats de gent gran de Manresa coneixen “in situ” l’espai fix que tindran a la ciutat per desenvolupar les seves activitats.

 

Llegir més
imagen

Una prestigiosa revista eslovena d'arquitectura publica un reportatge sobre la urbanització del Camí dels Corrals

El magazine digital Landezine Landscape Architecture Works, que és una societat que es dedica a promocionar l’arquitectura de paisatge, destaca la urbanització del Camí dels Corrals com un projecte urbà d’èxit i regenerador. L’obra, signada per Santamaria arquitectes per encàrrec de l’Ajuntament de Manresa, ha estat escollida al costat de projectes de Xina, Suissa, South Africa, etc.

Llegir més