Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

El Ple de desembre aprova l'augment de l'1% en la recaptació de l'IBI i el preu de l'àrea verda d'aparcament

El Ple Municipal del mes de desembre ha aprovat un increment de l’1% en la recaptació de l’IBI per al 2014 amb els vots favorables de CiU, PSC i ERC. També ha aprovat que la taxa de l’àrea verda d’aparcament sigui de 30 euros l’any. 

Llegir més

El Ple de novembre aprova que l'Ajuntament faci un pla d'estacionament i busqui el màxim consens amb els veïns abans d'implantar àrees verdes o blaves

El Ple Municipal del mes de novembre ha aprovat una proposició presentada pel PSC modificada per una esmena de CiU, que ha rebut els vots favorables també d’ERC i la CUP, que estableix que el consistori obrirà a la participació la implantació de noves zones d’estacionament limitat. 

Llegir més
imagen

Els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa lamenten la nova mort a la C-55 i demanen al conseller de Territori que doni a conèixer les actuacions previstes

L'alcalde Valentí Junyent ha llegit aquest vespre, a l'inici del Ple, un manifest signat per CiU, PSC, ERC, PP, PxC i CUP on tots els grups es comprometen a buscar un consens per debatre sobre aquesta qüestió en un proper Ple municipal.

Llegir més

El Casino acull la propera sessió de treball per explicar l’Avanç de Planejament del POUM

Avui dijous l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina del POUM conviden als veïns dels barris de Passeig i rodalies i de Vic – Remei a participar presencialment i a opinar sobre els objectius i proposta d’ordenació establerts en el document d’Avanç de Pla amb l’objectiu de contribuir a dissenyar la Manresa del futur.

Llegir més

L’'Ajuntament de Manresa participa en un fòrum per seleccionar nous projectes per al tèxtil i per a les TIC

Durant la reunió, celebrada dimarts passat a Mataró, es van presentar 27 nous projectes dels quals se’n van seleccionar 6, que tenen l’objectiu de millorar la innovació, la competitivitat i la possibilitat de d’ocupació de joves creadors.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa signa un conveni de col·laboració amb els polígons industrials dels Trullols i Bufalvent

L’acord té l’objectiu de continuar promocionat les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa signa convenis de col·laboració amb els polígons industrials Pont Nou i Els Dolors

Els acords tenen l’objectiu de continuar promocionat les polítiques de dinamització del teixit productiu local i donar suport a la millora del serveis dels polígons així com la seva promoció.

Llegir més

Continua oberta la convocatòria de les dues línies de microcrèdits per a la creació i la modernització d’empreses

Fins el 30 de setembre es poden presentar les sol·licituds per a uns ajuts que poden arribar a un límit màxim de 5.000 euros. 

Llegir més

El Ple municipal també aprova amb els vots afirmatius dels grups CiU, PSC, ERC, PP i PxC promoure la nova marca turística, Paisatges de Barcelona, en substitució de la marca Catalunya Central.

El Ple municipal també aprova amb els vots afirmatius dels grups CiU, PSC, ERC, PP i PxC promoure la nova marca turística, Paisatges de Barcelona, en substitució de la marca Catalunya Central.

Llegir més

L’'Ajuntament organitza un seminari per conèixer com funciona la inversió privada de projectes empresarials

La sessió es farà aquest divendres al matí al Palau Firal de Manresa i està dirigida a empresaris amb projectes de creixement empresarial, emprenedors i també a persones amb interès a trobar projectes empresarials interessants per invertir-hi.

Llegir més