Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Baixa un 20% el número d'accidents amb ferits a Manresa el primer trimestre del 2014

L’informe trimestral de la Policia Local indica que els tres primers mesos del 2014 s’han produït 22 accidents menys que el primer trimestre del 2013, dada que ratifica el descens general de la sinistralitat del darrer any.


Llegir més
imagen

Tècnics de polígons de les comarques de Barcelona es trobaran a Manresa per millorar sistemes de treball

La jornada organitzada per la Diputació de Barcelona es farà al Consell Comarcal del Bages. Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa participaran explicant la seva experiència 


Llegir més
imagen

L'Ajuntament organitza un 'photocall' per conscienciar de l'abús i el maltractament a la gent gran

La sessió fotogràfica davant d’un fons amb consignes forma part de la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans" i es farà el dia 6 de juny a l’espai per a la Gent Gran de l’Ateneu les Bases.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà aquest divendres tractaments contra el pugó a l'arbrat de vàries zones de la ciutat

Des de les 10.00 h de la nit de demà dijous i fins les 06.00 h de divendres, es ruixaran gairebé tres-cents arbres per combatre i prevenir les plagues de pugó que els malmeten.


Llegir més
imagen

Èxit de vendes en les parades de les escoles l'Espill i la Salle instal·lades al Mercat de la Font dels Capellans

Durant la jornada d’ahir els alumnes de 5è de primària d’ambdós centres educatius van rebre la visita de la regidora de promoció Econòmica, Sílvia Gratacós i d’una tècnica de la Diputació de Barcelona que els van fer entrega dels diplomes que acrediten el seu pas pel programa “Cultura Emprenedora a l’Escola”.


Llegir més
imagen

Oriol Garcia Quera presenta el seu còmic 'Miquelets. Bages 1714' destacant l’art i el rigor per difondre fets històrics

La presentació va comptar amb l’assistència d’un públic entregat que va escoltar atentament les explicacions de l’autor sobre com és el procés de creació d’un còmic històric. L’acte, que va tenir lloc ahir al Centre Cultural el Casino, clou el cicle de presentació de novetats editorials sobre la Guerra de Successió a la comarca.


Llegir més
imagen

Manresa serà diumenge la capital del ball esportiu amb la celebració del Campionat de Catalunya de clubs

Més de 200 esportistes competiran al Pavelló Nou Congost en les disciplines d’Estàndards i Llatins en un esdeveniment que està organitzat per la Federació Catalana de Ball Esportiu, amb la coorganització de l’Ajuntament de Manresa i la col·laboració del Club Esportiu Swing Manresa i Ball Run.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà aquest dijous tractaments contra el pugó a l'arbrat de vàries zones de la ciutat

Des de les 10.00 h de la nit d’aquest dimecres i fins les 06.00 h de dijous, es ruixaran gairebé tres-cents arbres per combatre i prevenir les plagues de pugó que els malmeten.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Florentina Casas Graells, que fa 100 anys

La primera tinent d’alcalde, Mercè Rosich, li ha entregat avui al migdia una recreació de la façana de l’Ajuntament i un ram de flors per celebrar el seu centenari. 

Llegir més

El Casal de les Escodines acull aquest dijous una sessió informativa sobre el pressupost 2014

Durant la sessió, que està oberta a tot el públic interessat, s’explicarà de forma pedagògica les principals línies d'actuació dels pressupostos municipals obrint el procés d’elaboració dels mateixos a la participació ciutadana. Aquesta és la finalitat de la proposició que es va aprovar en el ple del 19 de setembre de 2013 que establia el compromís per la consecució d’uns pressupostos participatius en el termini màxim de 2 anys.


Llegir més