Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Antònia Guiu Aldeyturriaga, que compleix 100 anys

La regidora delegada d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, li va lliurar un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari.

Llegir més
imagen

L’Oficina Jove del Bages organitza una xerrada sobre drets i deures laborals dels treballadors i treballadores

L’acte tindrà lloc el  dijous 3 d’octubre a l’Espai Jove Joan Amades (c. Sant Blai, 14) a les 5 de la tarda.

Llegir més
imagen

Manresa programa una vintena d’actes per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran

Acte institucional, música, teatre, cinema, xerrades, tallers, entre d’altres activitats, conformen una àmplia programació d’actes que se celebrarà fins al  20 d’octubre, impulsats per la regidoria de Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa amb el suport de diferents entitats de la ciutat.

Llegir més
imagen

Curs de polivalència en el peonatge agrari

Últimes places del curs de 152 hores de formació en el sector agrari i paisatgístic organitzat per Càritas Arxiprestal de Manresa i Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

La xifra d’usuaris de bus urbà amb bitllet senzill s’incrementa el 77% durant la setmana de promoció de viatges a un euro

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Europea, el bitllet senzill del bus urbà de Manresa va costar només 1 euro. La promoció va tenir una excel·lent acollida I la xifra d’usuaris amb bitllet senzill es va incrementar el 77% respecte la mateixa setmana de l’any anterior. Aquesta és una de les accions de l’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Mobilitat, per fomentar el transport públic. Aquest dissabte, coincidint amb la Shopping Night, hi haurà una nova acció: totes les línies allargaran el seu horari fins a les 12 de la nit.


Llegir més
imagen

Èxit d’assistència a la taula rodona sobre la educació en valors al segle XXI

Un centenar de persones van omplir ahir la sala d’actes del Centre Cultural el Casino per assistir a la   taula rodona  “L'ofici d'educar en valors al segle XXI. Experiències pràctiques per créixer com a persones i societats conscients”.

 

Llegir més
imagen

La carretera de Can Poc Oli restarà tallada en horari nocturn durant tres setmanes per treballs d’ADIF

ADIF ha comunicat que a partir d’aquesta nit farà treballs de reparació superficial del pas superior ferroviari de la carretera C-1411b, pk 23,900. Els talls de carretera es faran de les 10 de la nit a les 6 del matí.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i el Centre de Recursos Pedagògics del Bages fan una crida a les entitats perquè s’afegeixin al Servei Comunitari

El Servei Comunitari és una proposta educativa  adreçada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO  que consisteix en combinar processos d’aprenentatge i de servei pràctic a la comunitat.

Llegir més
imagen

S’incrementa fins a més de 150.000 euros la inversió de l’Ajuntament de Manresa en la millora de les instal·lacions de les escoles de la ciutat

L’Ajuntament ha invertit aquest curs més de 150.000 euros a reformes a centres escolars. Comptabilitzant les darreres inscripcions als centres educatius de la ciutat, Manresa té aquest curs que acaba de començar un total de 11.141 alumnes matriculats: 7.512 a infantil i primària, i 3.629 a secundària, xifra que suposa un augment de l’1,8% respecte a l’any passat.

Llegir més