Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Es presenta la imatge de la Festa Major de Manresa 2019, que està inspirada en la geganta Pubilla

La imatge d'enguany està firmada per la dissenyadora manresana Anna Martí.  La plaça de la Mel de Manresa ha estat l’escenari on persones i entitats col·laboradores en l’organització  s’han fet la foto tradicional que posa en marxa  el compte enrere per a la celebració.

 

Llegir més
imagen

Treballs al mur perimetral de la zona d’estacionament al carrer de la Dama

L’actuació té una durada de 4 setmanes i va a càrrec del  Projecte Dinamo – Treball als Barris.

Llegir més
imagen

Dilluns vinent comença una actuació d’urgència per reparar un mur del carrer Pujada Roja

Els treballs duraran 4 setmanes, durant les quals es tallarà el trànsit de vehicles al carrer, en el tram situat entre el Passatge Pujada Roja i el Camí de les Cots.

 

Llegir més
imagen

Manresa presenta demà el nou projecte Horts Comunitaris de la Culla

L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Sala Bonsai de la Balconada. Horts Comunitaris de la Culla és una iniciativa que té l’objectiu de donar continuïtat a la funció social dels horts de la Culla, obrint-los com a espai de trobada i treball comunitari per al barri de la Balconada i transformant-los en horts ecològics.

Llegir més
imagen

La Xarxa Transversal obre un nou concurs per a propostes d’intervenció artística a 10 ciutats catalanes, entre les quals Manresa

Cerca actuacions artístiques contemporànies que hauran de tenir lloc la darrera setmana de maig de 2020, de manera simultània, a les ciutats de Manresa Figueres, Girona, Granollers,, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova i La Geltrú.


Llegir més
imagen

La pagesia del Bages es converteix en protagonista de la 3a edició de la Festa del Tomàquet

La festa inclou actes de tota mena, tot i que la gastronomia i el Mercat del Tomàquet són el pal de paller de les activitats. Bars, paradistes del Puigmercadal i productors s’alien per fer tapes conjuntes amb el tomàquet produït al Bages com a eix de cada proposta.

Llegir més
imagen

El cuiner manresà Jordi Cruz Mas serà el pregoner de la Festa Major de Manresa

El popular xef i presentador de televisió manresà Jordi Cruz Mas pronunciarà el Pregó Institucional de la Festa Major de Manresa. Cruz ha aconseguit fins a sis estrelles Michelin al llarg de la seva trajectòria rere els fogons. El seu pregó tindrà lloc el proper dissabte, 31 d’agost, a 2/4 d’1 del migdia, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa presenta als veïns de les Escodines el pla de xoc transversal encaminat a resoldre les problemàtiques al barri

L’alcalde de Manresa i diversos regidors de l’equip de govern s’han reunit aquesta tarda amb representants dels veïns i veïnes de les Escodines per exposar-los un paquet d’actuacions encaminades a resoldre de manera transversal diverses problemàtiques del barri. La reunió arriba després de l’agressió sexual que va patir una menor en un habitatge del carrer Aiguader, el cap de setmana. L’associació de veïns farà un seguiment de les actuacions, i ja s’ha previst una nova reunió per al proper 31 de juliol.


Llegir més
imagen

S’ha obert la convocatòria per demanar subvencions per a nova implantació i millora comercial dels establiments

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2019 o fins a exhaurir pressupost

Llegir més