Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Es presenta la publicació que posa en valor els comerços emblemàtics del Centre Històric de Manresa

Aquest dimecres, a les 7 de la tarda, a l’Espai 1522, es presentarà la publicació on es recullen els comerços emblemàtics del Centre Històric de Manresa. Fa dues setmanes, es va presentar l’itinerari, que ha fet ple en les quatre visites guiades per Francesc Comas. L’alcalde de Manresa en funcions i el propietari de la Farmàcia Esteve seran presents a la presentació. Tot seguit, es farà un tast de la visita al sector Urgell-Born


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia l’enderroc de la finca entre el carrer Na Bastardes i la baixada dels Jueus

Després dels treballs previs, demà dimarts s’inicia l’enderroc de la finca de propietat municipal situada a la cantonada entre el carrer Na Bastardes i la baixada dels Jueus. L’enderroc tindrà una durada de dos mesos, un cost a l’entorn de 100.000 euros i permetrà guanyar espai i millorar la visibilitat en aquesta zona del Centre Històric.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa col·labora en la campanya de sensibilització de “Revetlles amb precaució” de Protecció Civil de la Generalitat

Dilluns vinent al Teatre Conservatori es representarà en dues sessions, la primera a les 9.30h i la segona a les 11.00 hores, l’obra de teatre ‘A foc lent’, una proposta amena i divertida per a escolars amb consells de seguretat per una revetlla segura.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa selecciona persones aturades perceptores del subsidi per atur per treballar com a plans d’ocupació

Es contractaran 4 peons, 2 conserges i 3 auxiliars administratius. Les sol·licituds s’han de presentar al CIO la setmana vinent, des de dilluns 3 de juny al dijous 6 de juny.

 

Llegir més
imagen

Un centenar de professionals del vi, l’enoturisme i la restauració participaran a la Fira ViBa PRO

Aquest dilluns, 3 de juny, la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa acollirà la jornada professional de la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages. El programa inclou una ponència sobre posicionament internacional, un taller demostratiu a càrrec de Monvínic, dinar amb showroom dels vins del Pla de Bages i un tast dirigit per dos dels últims millors sommeliers d’Espanya.

Llegir més
imagen

Èlia Gàmiz Pinyot guanya la 12a edició del Concurs de punts de llibre de la Biblioteca del Casino de Manresa

La guanyadora, que va rebre ahir el premi de mans de la regidora de Cultura, Anna Crespo, ha dissenyat un treball que presenta una nova versió de la Caputxeta Vermella on l’apoderament femení queda reflectit en una imatge dinàmica i moderna.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i la Fundació del Convent de Santa Clara renoven l’acord de col·laboració per donar suport a persones amb risc d’exclusió social

La Fundació del Convent de Santa Clara rebrà una subvenció de 54.150 euros per donar suport a les famílies amb necessitats d’aliments, a través de la Plataforma d’Aliments; per atendre a les persones amb necessitats de llar, a la Residència Rosa Oriol, i mitjançant el programa “Pisos d’Acollida”.  

Llegir més
imagen

Estrena a la Casa Lluvià de l'exposició que mostra fotografies de reclusos de la presó de Lledoners

"Deu anys del taller de fotografia de Lledoners" és el títol de la mostra que ha estat inaugurada aquest matí i que es pot veure fins al 15 de juny a la Casa Lluvià de Manresa  La mostra recull els treballs i projectes elaborat pels presos, i està comissariada per Maria Vernet, que imparteix el taller de fotografia a la presó. Dos subdirectors del centre penitenciari i la regidora de Cultura en funcions, Anna Crespo, juntament amb alguns reclusos del centre i la mestra i comissària de la mostra, han estat avui a l'acte d'inauguració.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament premia les millors idees i plans de viabilitat dels joves de Manresa

Aquest matí s’ha celebrat l’acte de lliurament dels premis del XV Concurs Idees Joves, que fomenta l’esperit emprenedor entre els estudiants de Manresa. En aquesta edició han participat 600 alumnes i 8 centres educatius

Llegir més
imagen

Els Àngels de Nit es reforcen per arribar a més municipis del Bages

El projecte impulsat i liderat pel Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa pretén prevenir el consum de drogues i les situacions de violència sexista entre joves en espais d’oci nocturn.

Llegir més