Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca amb urgència dues places d’administratius i dues d’auxiliars administratius

L’Ajuntament de Manresa necessita incorporar a la plantilla, amb caràcter de màxima urgència, dues places d’administratiu o administrativa, i dues més d’auxiliar administratiu o administrativa. Les places tenen caràcter temporal (3 mesos, ampliables a 6) i són a jornada sencera. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins dimecres vinent, dia 3 d’abril.

Llegir més
imagen

Arriba la 27a Fira de l’Estudiant que per primera vegada s'organitza com a mostra d’itineraris formatius

La 27a Fira de l’Estudiant tindrà lloc al Palau Firal de Manresa entre el 3 i el 6 d’abril. La principal novetat és que la fira funcionarà com una mostra d’itineraris formatius dels centres educatius de les comarques centrals. En aquesta edició també es consolida la presència a la fira de tota l’oferta universitària de Manresa. El repte també és obrir la fira més enllà dels estudiants. També com a novetat, obrirà dissabte dia 6 al matí, especialment per a les famílies.

 

Llegir més
imagen

Una delegació de ciutats europees del projecte URBACT “Re-Grow City” visita Manresa

Els representants de Altena (Alemanya) i Igoumenitsa (Grècia) i Idrija (Eslovènia), les  tres ciutats que comparteixen projecte amb Manresa, són a la ciutat fins demà per conèixer el treball al Centre Històric. Ahir van ser rebuts a l’Ajuntament per l’alcalde Valentí Junyent.

 

Llegir més
imagen

Xavier Melloni tanca el 5è cicle Ignàgora, inclòs en el projecte Manresa 2022, amb una xerrada que va aplegar un centenar de persones

La trobada va tenir Lloc al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana on s’han desenvolupat les quatre conferències que han format el cicle d’enguany. L’organització ha manifestat la seva satisfacció per l’èxit de públic assolit en aquest nou format que ha anat dedicat exclusivament a temes ignasians.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament edita un llibretó per donar a conèixer el nou Reglament de Participació Ciutadana de Manresa

La publicació, amb il·lustracions del dibuixant Jaume Gubianas, té l’objectiu d’informar de forma més senzilla i simplificada de les principals novetats i eines del nou reglament adreçat a promoure la millora dels canals de participació a l’abast de ciutadans i ciutadanes de Manresa  per fer-los més accessibles, oberts i transparents.

 

Llegir més
imagen

Els consellers infantils de Manresa presenten el seu ‘programa electoral’ amb més de 40 propostes als candidats a les properes eleccions municipals

Candidats i representants de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del proper 26 de maig van prendre nota, ahir, de les propostes que els van exposar els representants del consell infantil de Manresa, integrat per una trentena d’alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO. Els infants i adolescents havien treballat prèviament les seves propostes, agrupades en set àmbits, i els candidats els van agrair la feina i es va comprometre a tenir en compte les aportacions.


Llegir més
imagen

Demà el Pessics de Saviesa acullirà la conferència de Daniel Gamper 'Europa de la idea a la realitat'

La xerrada tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Cultural el Casino a les 8 del vespre.

Llegir més
imagen

El carrer del Balç acollirà “Tabals de foc”, un nou musical inspirat en la Manresa del segle XIX

Es representarà els dies 6 i 7 d’abril amb quatre passis cada dia. El musical és una idea original d’Entorn Produccions amb guió i lletres de les cançons de Toni Fornells i la composició musical i piano de David Martell, i la participació de les escoles musicals d’Artés, Sant Vicenç de Castellet i les escoles de Manresa Esclat i Voice up.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa millora la mobilitat i la seguretat dels vianants als districtes Nord i Llevant

Els treballs arrenquen aquest dimecres, tenen una durada d’una setmana, i afecten als carrers Pau Casals, Amadeu Vives, Domènec i Montaner, Puig i Cadafalch, Ctra. Pont de Vilomara, Sant Blai i Àlvar Aalto. Hi ha haurà noves senyalitzacions, nous passos de vianants i instal·lació de reductors de velocitat de vehicles.

Llegir més