Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Dijous s’estrena “Natura és Cultura”, una exposició fotogràfica i audiovisual que mostra el treball artístic de persones d’entitats de salut mental de Catalunya

La mostra, que recull la tasca social a través de fotografies d’Oriol Segon Torra, es podrà veure fins al 18 d’octubre a l’Espai 7 del Centre Cultural el Casino de Manresa, dins de la mostra d’activitats de la +Mediterrània i coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental.


 

 

Llegir més
imagen

Comencen les obres de prolongació de l’avinguda dels Països Catalans de Manresa

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha presentat avui l’inici dels treballs, juntament amb l’alcalde, Marc Aloy, que suposen una inversió de 4,3 milions d’euros. L’actuació s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament i l’Ajuntament de Manresa per afavorir la connexió de la ciutat amb la C-55 i la C-16

 

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa llança la nova oferta d’activitats físiques per adults i persones grans més segura i adaptada a les mesures anti-Covid

El Programa Municipal d’Activitat Física MES (Manresa, Esport i Salut) per a la temporada 20-21 es desenvoluparà en instal·lacions esportives municipals i gimnasos per garantir més distància interpersonal i millors condicions preventives.  El programa reforça també l’oferta d’activitats a l’aire lliure. El període d’inscripcions arrenca aquest dilluns, 5 d’octubre. Les activitats engegaran el 19 d’octubre.

Llegir més
imagen

La versió 2020 de la Marxa del Pelegrí esdevé un homenatge a les ínyigues

Ahir diumenge es va celebrar la Marxa del Pelegrí, una edició amb un format  adaptat a les restriccions de la Covid-19 i que va comptar amb un centenar de participants, distribuïts en quatre grups que van rebre el nom de les dones que van tenir cura d’Ignasi de Loiola a Manresa el 1522.

 

Llegir més
imagen

Manresa lluirà aquest octubre el seu patrimoni cultural en les Jornades Europees del Patrimoni

Del 6 a l’11 d’octubre s’han preparat diverses activitats a Manresa per tal de gaudir del patrimoni de la ciutat. Les activitats giraran principalment entorn del patrimoni de pedra seca, la fàbrica dels Panyos i la basílica de la Seu.

 

Llegir més
imagen

S'inicia la 10a campanya “Compra i Guanya” de la Xarxa de Barris Antics

Hi haurà un miler de premis per comprar als comerços del Centre Històric de 31 ajuntaments de Catalunya, entre ells Manresa.

Llegir més
imagen

S’obre la convocatòria per participar en el Premi Pare Ignasi Puig i Simon 2020

El període de sol·licitud acaba el 16 d’octubre. El premi s’atorga a projectes de recerca relacionats amb la Manresa ignasiana i és convocat per l’Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

La setmana vinent s’estrenen les exposicions “Viatgers Manresans” i “Fotografies Infantils per l'Anella Verda” al Casal de les Escodines i al centre cívic Selves i Carner

L’estrena de l’exposició i el lliurament de premis de “Viatgers Manresans” es farà dimarts 6 d’octubre al centre Cívic Selves i Carner. L’estrena de l’exposició i el lliurament de premis  del concurs de fotografia familiar per l’Anella Verda es farà dijous 8  d’octubre, al Casal de les Escodines.

Llegir més
imagen

L’Espai ExpressArt dels equipaments juvenils de Manresa acullen aquest octubre les exposicions “Trames” i “Tècnica Pouring”

Del 6 al 29 d’octubre es presenta “Trames” de Tatiana Grisel, a l’Espai Jove Joan Amades; i del 5 al 30 d’octubre “Tècnica Pouring” de Samuel Della Siega i Laura Roda,  al Casal de Joves la Kampana.

 

Llegir més
imagen

L’organització de la Marxa del Pelegrí ultima els detalls per a tenir una caminada segura

La Marxa del Pelegrí Versió 2020 tindrà lloc aquest diumenge 4 d’octubre en un format especial i amb totes les places exhaurides.

Llegir més