Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Nens i nenes de Manresa estrenen el nou tartan de l’estadi d’atletisme en el primer Triatló Atlètic de Primària

La competició ha estat organitzada per l’Ajuntament de Manresa, el Consell Esportiu del Bages i el Club Atlètic Manresa i ha substituït el tradicional Cros Escolar, que no s’ha pogut celebrar a causa de la Covid-19. Es va iniciar el 18 de novembre i aquesta setmana arribarà al seu final. El nou tartan de la pista d’atletisme és una de les inversions clau de mandat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Margarida Marcet Sellarès pel seu centenari

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega, van visitar ahir Margarida Marcet Sellarès al seu domicili per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  Margarida Marcet Sellarès és la filla de Francesc Marcet Artigas, qui fou alcalde de Manresa en dues etapes entre els anys 1932 i 1936, i esposa de Tomàs Dalmau Colom que també va fer 100 anys el juny passat.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament inaugura el viver d’emprenedoria artesana i comercial amb la voluntat que pugui ser “l’inici d’un projecte més ampli”

L’acte s’ha celebrat aquest migdia amb l’assistència de la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta Cambra; de l’alcalde Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i de la regidora de d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet, entre altres representants municipals i de la Generalitat.

Llegir més
imagen

L’Oficina Jove del Bages farà una acció preventiva als instituts i a les universitats per informar sobre les malalties de transmissió sexual

L’objectiu de la campanya és proporcionar informació per a conèixer millor les Malalties de Transmissió Sexual (MTS) i, concretament, la SIDA, i conèixer les mesures de prevenció. Alhora, poder reflexionar amb les persones joves sobre les pràctiques afectives i sexuals i minimitzar els riscos.

Llegir més
imagen

El cicle artístic Quinze Vint-i-dos exhaureix localitats

Manresa 2022 ha recuperat aquest desembre el cicle Quinze Vint-i-dos a la Sala Gòtica de Sant Andreu amb dues propostes artístiques. Per a la segona, que tindrà lloc aquest dissabte, ja no queden entrades disponibles.

 

Llegir més
imagen

Aquesta nit es farà un tractament fitosanitari als pins i cedres de diferents punts de la ciutat

De les 23 h a les 5 h de la matinada es farà una ruixada per combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa presenta un pressupost 2021 amb més despesa social i de reactivació econòmica per fer front a la Covid i un fort increment de les inversions, el nivell més alt des del 2009

El govern municipal presentarà al proper Ple Municipal una proposta de pressupost que creix el 5,45% (passa dels 91 milions del 2020 a més de 96) i està molt determinat per l’impacte de la pandèmia. Sense més ingressos pel fet que l’Ajuntament va aprovar una congelació dels impostos municipals, s’ha fet un esforç per dedicar fons en polítiques socials i de reactivació econòmica. La inversió passa de 10,6 a 14,3 milions i torna a xifres inèdites a Manresa des de de fa una dècada, per la qual cosa es podran tirar endavant actuacions rellevants com la segona fase de l’avinguda dels Països Catalans, per connectar-la amb els Trullols, entre altres.

Llegir més
imagen

El servei municipal de repartiment a domicili tanca amb un total de 313 repartiments oferts a bars i restaurants de la ciutat

La mesura —que ha format part del Pla Local de Reconstrucció Social i Econòmica— es va posar en marxa el passat 17 d’octubre per donar suport al sector, després que el Govern català decretés el tancament d’aquests establiments per evitar la propagació de la Covid-19.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa instal·la un ‘Arbre dels Desitjos’ al Centre Històric per completar la campanya de Nadal

Es tracta d’una olivera que s’ha col·locat a la Plana de l’Om i que un cop acabat el període nadalenc es plantarà a la plaça de la Mel. Tothom hi podrà penjar els seus desitjos per al 2021. A més a més, els comerços del Centre Històric repartiran targetes i cordills entre la clientela.

Llegir més
imagen

Manresa canvia el 6 pel 8 de desembre com a primer festiu d’obertura comercial de la campanya de Nadal

Els festius autoritzats a Manresa seran el 8, el 13, el 20 de desembre i el 27 de desembre; i el 3 i el 10 de gener

Llegir més