Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Manresa estrenarà aquesta Festa Major un itinerari que uneix natura, art i cultura a l’Anella Verda

El projecte de ‘land art’, que porta per títol “Microscopies”­, combinarà obres efímeres amb obres permanents, que s’aniran incrementant any rere any. Aquesta primera edició es realitzarà al Parc del Secà durant les tardes del 28 i 29 d’agost.

Llegir més
imagen

Manresa Turisme participarà en dos ‘workshops’ professionals a la tardor

De la mà de l’Agència Catalana de Turisme, Manresa presentarà la seva oferta turística a operadors nacionals i internacionals a dues accions comercials en format virtual.

Llegir més
imagen

El programa d’actes de la Festa Major de Manresa 2020 ja es pot consultar on-line

L’Ajuntament recomana realitzar la reserva gratuïta d’entrades per als espectacles i concerts, que es podrà fer a partir del dia 20 d’agost. Es farà un doble castell de focs simultani des del Palau Firal i l’aparcament del Congost per tal que la ciutadania pugui gaudir dels focs artificials des de casa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa reforça la neteja de voreres i carrers de vianants amb un servei addicional per eliminar taques persistents

Es tracta d’un servei que reforça el que ja es presta de manera habitual. Els treballs, molt específics, es concentren en l’eliminació de taques ennegrides que han quedat incrustades de manera més permanent als espais de vianants.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa presenta el disseny de les mascaretes de Festa Major, amb el conjunt geganter i el bestiari del Correfoc de protagonistes

El disseny és de Dani Hernández Massegú. Es vendran per cinc euros i els diners recaptats es destinaran a finalitats socials.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa se suma a un programa de voluntariat per ajudar a autònoms i petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19

La iniciativa ‘SOS Mentoring’ parteix de la Fundació Autoocupació i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Llegir més
imagen

El govern municipal de Manresa manifesta el seu rebuig a la transferència del superàvit a la hisenda estatal

A Manresa, la mesura podria comportar la pèrdua de la gestió directa de 201.704 euros. El govern municipal s’hi posiciona totalment en contra en ser un clar perjudici per a l’Ajuntament i per a la ciutadania de Manresa i reclama poder fer ús de la seva capacitat financera.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa, reconegut per la implantació de l’administració digital

El Consorci d’Administració Oberta de Catalunya situa l’Ajuntament de Manresa com un dels ens capdavanters en transformació digital en la cinquena edició dels guardons ‘Reconeixements Administració Oberta’.

Llegir més
imagen

BBVA dona suport a les activitats on-line de la Festa Major de Manresa

S'ha signat un conveni de col·laboració a través del qual l’entitat bancària esdevé patrocinador de la Festa Major de Manresa, que tindrà lloc del 26 al 31 d’agost.

Llegir més
imagen

El Centre Històric de Manresa tanca les Festes de Sant Ignasi amb molt bona resposta de la ciutadania

S’han celebrat del 15 al 31 de juliol, en una edició que ha estat marcada per l’adaptació del programa a les mesures de seguretat decretades amb motiu de la Covid-19. La majoria d’actes proposats han esgotat les entrades.

Llegir més