Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El govern municipal escolta les entitats socials de Manresa per avançar en l'elaboració del pla per fer front als efectes del coronavirus

Els contactes per aconseguir el màxim consens al voltant d’aquest pla, que ha estat dotat inicialment per l’Ajuntament de Manresa amb 1 milió d’euros, es van iniciar amb reunions amb els grups municipals i van continuar amb una altra trobada virtual amb entitats del món econòmic i sindical. La propera setmana hi haurà noves reunions amb representants de l’àmbit cultural i esportiu.

Llegir més
imagen

El Centre Cultural el Casino i el Cercle Artístic de Manresa proposen una versió confinada del cicle “Parlem d’art”

A través de les xarxes socials una quinzena d’artistes i creadors de la nostra comarca i entorn expliquen com afronten aquest moment des d’un punt de vista de la creació artística.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa destina inicialment un milió d’euros per donar resposta a la crisi del coronavirus a la ciutat

Els recursos es destinaran a impulsar mesures de caire social i a la reactivació econòmica. El consistori ha alliberat fins ara aquesta quantitat de diverses partides del pressupost, i properament podria augmentar el volum de recursos mobilitzats, en funció de les necessitats i l’evolució de la situació.


Llegir més
imagen

Manresa 2022 ofereix la possibilitat de seguir el projecte Lotus des de casa a través del web municipal

Lotus 2022 és un projecte adreçat als centres educatius que, en el marc de l'eix Batega de Manresa 2022, acosta infants i joves a l’experiència espiritual de Sant Ignasi, a través de  l’autoconeixement i la millora de la gestió emocional i dels valors d’autoestima, respecte, solidaritat, pau i sostenibilitat, amb la finalitat és formar futurs ciutadans més conscients i més compromesos amb l'entorn i amb els altres.

Llegir més
imagen

Ordre del dia del Ple Municipal telemàtic de l'Ajuntament de Manresa del dia 30 d'abril de 2020

La sessió tindrà lloc dijous, a les 5 de la tarda, i es podrà seguir per Internet a través d'aquest enllaç

 

Llegir més
imagen

El CIO i el CEDEM de l’Ajuntament de Manresa mantenen oberts els serveis “online”

Tot i que els dos centres romanen físicament tancats, mantenen gran part dels  serveis d’atenció en línia, en horari matinal de 10 a 13 h, i es faciliten números de telèfon i adreces electròniques per atendre les necessitats de cada usuari tant en matèria laboral i de formació com de suport i assessorament a l’emprenedoria i l’empresa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa reforça el tancament perimetral dels parcs infantils i recorda la necessitat de mantenir totes les mesures de seguretat en les sortides amb infants

L’Ajuntament de Manresa està duent a terme avui un reforçament del tancament perimetral, amb tanques i cintes, dels recintes dels parcs infantils, després que ahir algunes persones hi accedissin igualment malgrat la prohibició. El consistori recorda que continuem en situació d’alarma sanitària, fa una crida a la responsabilitat col·lectiva i reitera que és imprescindible que en les sortides amb menors se segueixin estrictament les mesures de seguretat.


Llegir més
imagen

Ordre del dia de la Junta de Govern Pública telemàtica de l'Ajuntament de Manresa del 28 d'abril de 2020

La sessió tindrà lloc demà dimarts, a 2/4 d'1 del migdia, i es podrà seguir per Internet a través d'aquest enllaç

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia una campanya de promoció del comerç local amb el llançament del vídeo “Tornarem si tu tornes”

Per donar visibilitat i posar en valor el comerç de proximitat, l’Ajuntament de Manresa llança la campanya “Tornarem si tu tornes”, amb un vídeo en què posa de relleu la importància de tornar al comerç local, quan pugui tornar a obrir, per fer costat a l’economia de la ciutat i la cohesió social. L’Ajuntament anima tothom a compartir el vídeo i sobretot a fer costat als establiments de Manresa quan puguin reobrir portes.

Llegir més
imagen

El govern de Manresa inicia les converses per acordar un pla per fer front a les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus

La ronda de contactes s’ha obert formalment avui amb una reunió telemàtica amb agents econòmics, empresarials i sindicals, que s’han mostrat favorables a la proposta, que ja ha estat presentada als grups municipals i la setmana que ve es plantejarà a les entitats socials de la ciutat.

Llegir més