Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Convocada la 14a edició del premi per a joves artistes Climent Muncunill Roca

El termini per a la presentació d’obres finalitza el dia 22 de gener de 2021. El concurs, que és completament lliure pel que fa a les tècniques emprades sempre que l’obra sigui bidimensional, s’adreça a joves artistes en el camp de les arts plàstiques que siguin menors de 30 anys i sense cap restricció per procedència geogràfica.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament promou una jornada per reflexionar sobre el model de cuidar que volem per a Manresa

Sota el títol ‘Cuidem i ens cuidem. Manresa, ciutat cuidadora’, la iniciativa pretén debatre i consensuar els reptes que té la ciutat per avançar cap a un nou model de cuidar. La jornada es farà el 17 de novembre en un format virtual i s’ha organitzat de manera conjunta amb la UManresa i la Fundació Mémora.

 

Llegir més
imagen

Fira de Manresa suspèn Cuida’t però manté part de l’activitat d’Ecoviure en format telemàtic

Les dues fires s’havien de celebrar al Palau Firal de Manresa els dies 7 i 8 de novembre


Llegir més
imagen

La IV edició del Cosmògraf convoca experts nacionals i internacionals a reflexionar sobre el futur del planeta des de Manresa

El filòsof i professor de literatura italiana Nuccio Ordine inaugurarà el programa de pensament Cosmògraf, que se celebrarà del 5 al 26 de novembre de forma totalment virtual. Veus autoritzades com l’escriptora Brigitte Vasallo, la científica Clara Prats, l’exministra equatoriana Yolanda Kakabadse, l’escriptor i filòsof Rob Riemen i l’antròloga Yayo Herrero, entre d’altres, intentaran respondre la pregunta “Cap on anem?”

Llegir més
imagen

La darrera conferència d’Ignàgora sobre els valors del turisme espiritual serà en línia

A causa de les restriccions en l’activitat cultural, la conferència a càrrec de Sílvia Aulet, prevista per aquest dimecres a les 19 h, s’emetrà en directe pel canal de Youtube de Manresa 2022 i es clourà, així, la sisena edició del cicle Ignàgora.

 

Llegir més
imagen

Més de 600 persones participen en les diferents activitats de la 3a Setmana de l’Emprenedoria

Del 26 al 30 d’octubre ha tingut lloc la tercera edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa i Comarca, una iniciativa del CEDEM de l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb altres entitats del territori, que té per objectiu valorar  l’emprenedoria com a concepte que equival a innovació, creativitat i qualitat, que forma part de la nostra cultura i ADN. Ha estat una setmana plena d’activitats adreçades a diferents col·lectius i de diferents temàtiques que, a causa de la pandèmia sanitària actual,  s’han hagut d’adaptar al format telemàtic.


Llegir més
imagen

Se suspenen les misses programades al cementiri els dies 1 i 2 de novembre

Amb la voluntat de garantir el distanciament físic i per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19


Llegir més
imagen

Comencen els treballs de restauració del quiosc modernista de l’Arpa

L’actuació es fa necessària perquè els tèrmits han malmès la base de la seva estructura. Per restaurar-lo, el quiosc serà traslladat a un taller de fusteria. Els treballs tenen una durada prevista de dos mesos i un pressupost de 31.173 euros.

Llegir més
imagen

S’ajornen els actes de la 5a Setmana del Turisme Industrial a Manresa

A causa de les noves mesures que va anunciar el Govern de la Generalitat de Catalunya per aturar l’increment de casos de Covid-19 al país.

 

Llegir més
imagen

La TAVCC recupera el cicle «Contemporanis» amb una exposició de l’artista Konvent Berni Puig

L’exposició «Batalla» de Berni Puig, que podrà visitar-se a partir del diumenge 1 de novembre a l’Espai Plana de l’Om de Manresa, reprèn el programa d’exposicions «Contemporanis» de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central, suspès des del mes de març per la pandèmia de la Covid-19.

 

Llegir més