Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El bus urbà de Manresa va superar els dos milions de viatgers el 2018 i manté les xifres a l’alça el 2019

Un total de 2.043.825 viatgers van pujar al bus urbà de Manresa el 2018, xifra que representa el 6,3% més que l’any anterior. I el 2019 la xifra continua creixent, ja que els 6 primers mesos de l’any el nombre de viatgers s’ha enfilat fins a 1.132.577, cosa que suposa un creixement acumulat del 8,3%. Destaca també la valoració positiva del servei per part dels usuaris (8,2 sobre 10). Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Ajuntament de Manresa presenta aquestes dades, ofereix el bitllet senzill del bus urbà a només un euro durant tota la setmana i presenta altres mesures per fomentar la mobilitat sostenible i saludable.


Llegir més
imagen

Els bloggers de viatges de ‘Salta Conmigo’ descobreixen Manresa i el Bages

Acompanyats per una guia de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, els bloggers  visiten  La Basílica de la Seu i el Centre d’Interpretació del carrer del Balç. “Salta Conmigo” és un blog de viatges professional nascut el 2007. Actualment té més de 110.000 seguidors a les xarxes socials.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament convoca un concurs oposició per cobrir una plaça de tècnic superior en arquitectura

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la l’adreça www.manresa.cat/web/oposicions/TEM. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre.

Llegir més
imagen

Dilluns vinent comencen les obres d’urbanització de la Via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra, una de les actuacions més rellevants dels darrers anys a Manresa

Dilluns de la setmana que ve, dia 23 de setembre, començaran les obres del projecte d’urbanització de la via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra, incloses al Pla Especial Fàbrica Nova. Es tracta de l’actuació urbanística més ambiciosa dels darrers anys, amb una inversió de  prop de 3.330.000 euros i un any i mig d’obres. Els treballs es dividiran en dues fases. La primera, d’entre sis i set mesos de durada, afectarà l’àmbit més proper a la Fàbrica Nova i no comportarà afectacions a la mobilitat. Paral·lelament,  dimarts vinent entra en servei un aparcament dissuasori, gratuït, de 86 places. Aquesta tarda s’han presentat les obres al veïnat del sector, en una sessió pública que ha omplet el gimnàs de l’escola Pare Algué.


Llegir més
imagen

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament organitza una sessió informativa per explicar l’inici de les obres a la Via Sant Ignasi, plaça del Remei i avinguda Bertrand i Serra

L’acte se celebrarà a les 7 de la tarda al gimnàs de l’escola Pare Algué, amb la intervenció del regidor de Presidència de l’Ajuntament de Manresa , Marc Aloy; del regidor d’Urbanisme i Mobilitat. David Aaron López; de la regidora de Barris, Núria Masgrau; i de tècnics municipals.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament senyalitza amb pintura set rutes de l’Anella Verda

S’han marcat un total de set recorreguts amb pintura verda.

Llegir més
imagen

Treballs d’asfaltat a trams dels camins de Castellfollit i de la Riera de Rajadell, dilluns vinent

Els treballs formen part de les actuacions programades aquest estiu per a la millora de les calçades

Llegir més
imagen

El bitllet senzill del bus urbà de Manresa costarà la setmana que ve només 1 euro

L’objectiu és promocionar el transport públic en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre.

Llegir més
imagen

La Firastiu arriba diumenge i es trasllada al Passeig Pere III, davant de la nova plaça Simeó Selga

La Firastiu, l’esdeveniment ludico-comercial que serveix per ‘liquidar’ l’estiu, se celebrarà aquest any al Passeig Pere III, al tram situat entre les places Onze de Setembre i d’Espanya, davant de la nova plaça Simeó Selga. La sisena edició, que s’acaba de presentar, tindrà lloc aquest diumenge, 15 de setembre.


Llegir més