Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Ajuntament de Manresa reparteix ordinadors, tauletes i connexions a Internet a famílies vulnerables per facilitar el seguiment ‘on line’ del curs a tot l’alumnat

Complementant l’acció del departament d’Educació, l’Ajuntament de Manresa està repartint entre alumnat de famílies pertanyents a col·lectius vulnerables ordinadors, tauletes mòbils i connexions a Internet, per tal que tots els alumnes puguin seguir el curs. L’acció es concentra sobretot als alumnes de final d’etapa.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa proposa rutes de natura per als més petits en la seva passejada diària de desconfinament

Es proposen rutes curtes, amb sortida des de diversos punts de la ciutat, que permeten passejar per espais verds, sense allunyar-se a més d’un quilòmetre de casa. Les propostes volen contribuir a distribuir millor la població i evitar així les aglomeracions en algunes places i carrers de la ciutat.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa recorda que els establiments de restauració poden servir a domicili per fer front a la crisi

L’Ajuntament de Manresa recorda als establiments de restauració que amb un tràmit senzill i àgil, a través de la web, poden servir menjar a domicili en aquells casos que no tinguessin l’autorització.


Llegir més
imagen

El CEDEM inicia a partir de dilluns diverses propostes formatives online per a emprenedors i empreses

La programació inclou tres píndoles formatives impartides a través del canal d’Instagram del CEDEM, a càrrec de Lluís Serra, Marc Vilaplana i Jordi Rojas; i dues sessions formatives més a través de la plataforma Zoom. Totes les propostes són gratuïtes.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa llança una campanya amb múltiples accions de solidaritat i suport a les persones grans i els infants durant el confinament

Amb el lema “Portes tancades; finestres i cors oberts”, la regidoria d’Infància, Joventut i Persones grans impulsa un paquet d’accions amb l’objectiu d’enfortir vincles i combatre la solitud del col·lectiu de persones grans que està patint un alt nivell d’afectació per la pandèmia del Covid-19, i també per felicitar els infants que celebren l’aniversari durant el confinament. Entre les accions es proposa suport telefònic a gent gran, felicitar aniversaris amb cançons per telèfon, club de lectura telefònic o l’enviament d’un vídeo de felicitació als infants, entre altres.

 

Llegir més
imagen

El govern municipal escolta les entitats socials de Manresa per avançar en l'elaboració del pla per fer front als efectes del coronavirus

Els contactes per aconseguir el màxim consens al voltant d’aquest pla, que ha estat dotat inicialment per l’Ajuntament de Manresa amb 1 milió d’euros, es van iniciar amb reunions amb els grups municipals i van continuar amb una altra trobada virtual amb entitats del món econòmic i sindical. La propera setmana hi haurà noves reunions amb representants de l’àmbit cultural i esportiu.

Llegir més
imagen

El Centre Cultural el Casino i el Cercle Artístic de Manresa proposen una versió confinada del cicle “Parlem d’art”

A través de les xarxes socials una quinzena d’artistes i creadors de la nostra comarca i entorn expliquen com afronten aquest moment des d’un punt de vista de la creació artística.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa destina inicialment un milió d’euros per donar resposta a la crisi del coronavirus a la ciutat

Els recursos es destinaran a impulsar mesures de caire social i a la reactivació econòmica. El consistori ha alliberat fins ara aquesta quantitat de diverses partides del pressupost, i properament podria augmentar el volum de recursos mobilitzats, en funció de les necessitats i l’evolució de la situació.


Llegir més
imagen

Manresa 2022 ofereix la possibilitat de seguir el projecte Lotus des de casa a través del web municipal

Lotus 2022 és un projecte adreçat als centres educatius que, en el marc de l'eix Batega de Manresa 2022, acosta infants i joves a l’experiència espiritual de Sant Ignasi, a través de  l’autoconeixement i la millora de la gestió emocional i dels valors d’autoestima, respecte, solidaritat, pau i sostenibilitat, amb la finalitat és formar futurs ciutadans més conscients i més compromesos amb l'entorn i amb els altres.

Llegir més
imagen

Ordre del dia del Ple Municipal telemàtic de l'Ajuntament de Manresa del dia 30 d'abril de 2020

La sessió tindrà lloc dijous, a les 5 de la tarda, i es podrà seguir per Internet a través d'aquest enllaç

 

Llegir més