Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Vuit empreses s’incorporen a la nova Comissió Territorial d’Eurecat Manresa

La Comissió Territorial vetllarà pel manteniment i pel creixement de les principals línies tecnològiques a Manresa. Es tracta d’un organisme “fonamental com a via de col·laboració amb les empreses i agents del territori i per tal d’entendre les seves necessitats i atendre les seves inquietuds”, en paraules del vicepresident de la Comissió, Francesc Santasusana.

Llegir més
imagen

El cantant Ramon Mirabet serà el convidat als 'Pessics de Vida' de demà

Mirabet conversarà amb la cantautora i periodista Anaïs Vila. L'acte començarà a les 8 del vespre, a la sala d'actes del Casino.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa torna a penjar a la façana el llaç groc i l'estelada, que havien estat retirats per ordre de la Junta Electoral i substituïts per la pancarta "Llibertat d'opinió i expressió"

L'Ajuntament de Manresa va tornar a col·locar ahir al matí, l'endemà de les eleccions municipals i europees, el llaç groc i l'estelada a la façana, tal com estableix l'acord del Ple Municipal de la corporació. Havien estat retirats durant el període electoral per ordre de la Junta Electoral de Zona, i es van substituir per una pancarta amb el text "Llibertat d'opinió i expressió".

Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari contra el pugó a l'arbrat de Manresa

L’actuació tindrà lloc la nit del dijous 30 de maig al divendres 31, de les 10 del vespre a les 6 de la matinada.

Llegir més
imagen

Demà es presenta el projecte Escodines Living Lab per fomentar la cohesió social al barri

La primera activitat tindrà lloc demà, a les 11 del matí, al Casal de les Escodines,  amb la projecció d’un stop motion de cinema popular que narra l’arribada d’Ignasi de Loiola  a Manresa.

Llegir més
imagen

El clarinetista Francesc Navarro interpretarà peces de Stravinsky avui a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Les cooperatives escolars de Manresa vendran els seus productes al mercat de la Font dels Capellans, aquest dimarts

Alumnat de 5è i 6è de primària de les escoles Espill, la Salle, Joviat, Bages i Sant Ignasi vendran els productes que han fabricat al llarg del curs dins el projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola”.

 

Llegir més
imagen

Més comerços i entitats s’impliquen en el Concurs de Guarniment Floral de Balcons del Centre Històric

Enguany hi ha un total de 15 punts on és possible inscriure’s al concurs i, a la vegada, recollir gratuïtament una planta.

Llegir més
imagen

52.800 manresans són cridats a les urnes per a les eleccions municipals i 52.671 per a les europees

El Consell de Ministres ha establert que l’escrutini ha de començar amb les eleccions europees i continuar per les municipals. L’Ajuntament de Manresa desplegarà un operatiu per informar sobre la participació i els resultats de les eleccions generals d’aquest  diumenge a través del web www.manresa.cat/eleccions i de l’app Viu Manresa al mòbil.

Llegir més
imagen

Espurnes Barroques porta a Ensemble Méridien, la soprano Maria Hinojosa i l’organista Juan de la Rubia al santuari del Miracle

El Festival Espurnes Barroques es trasllada al Solsonès aquest cap de setmana on oferirà estrenes importants com les actuacions a l’església del Miracle, on es conserva el retaule més gran i espectacular de Catalunya,  i també un espectacle orientat al públic infantil.   

Llegir més