Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El ple dona llum verd a un nou cartipàs municipal que incorpora una Junta de Govern més paritària

El govern passa de sis a vuit tinences d’alcaldia amb l’objectiu que totes les àrees estiguin representades a la Junta de Govern, en un moment especialment crític pel fet que cal gestionar els efectes de la pandèmia del coronavirus.

Llegir més
imagen

La Comissió de Valors Manresa 2022 es presenta amb ‘Paraules del Camí’

‘Paraules del Camí’és la primera activitat organitzada per la Comissió de Valors del projecte Manresa 2022 i consta de dos actes que tindran lloc els dies 15 i 18 de juliol dins de les Festes de Sant Ignasi. A través de la conversa i també del silenci, la comissió proposa reflexionar sobre la societat que volem ser en espais que conviden a la pausa i al diàleg, com són el Claustre del Museu de Manresa i el Pou de  Llum.

Llegir més
imagen

La Festa del Tomàquet celebrarà la quarta edició a finals de juliol a Manresa

La quarta edició de la Festa del Tomàquet del Bages se celebrarà del 20 al 25 de juliol adaptant tots els seus actes a les necessitats sanitàries imposades per la crisi de la Covid-19. Jornades, conferències, activitats gastronòmiques i el Mercat del Tomàquet, entre altres propostes, formaran part del programa.

Llegir més
imagen

El Cedem ofereix un cicle de conferències on-line dins la 3a edició de `Dones amb Idees´

Està adreçat a dones emprenedores i empresàries i tindrà lloc del 6 al 10 de juliol. Les formacions són gratuïtes i requereixen d' Inscripció prèvia.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa felicita Tomàs Dalmau amb motiu del seu centenari i lliura una placa a la seva esposa, filla de l’alcalde Francesc Marcet

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega, han visitat Tomàs Dalmau Colom al seu domicili per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100 aniversari. Aprofitant la visita, l’alcalde, en el seu primer dia feiner al càrrec, ha lliurat una placa a la seva esposa, Margarida Marcet Sellarès, ja que es dona la circumstància que és la filla de Francesc Marcet Artigas, qui fou alcalde de Manresa entre 1932 i 1936.


Llegir més
imagen

El mercat de la Font obrirà amb el 100% de parades a partir de demà

Després d’unes setmanes amb restriccions imposades pel confinament i la desescalada, a partir de demà el mercat de la Font reobre per al total dels 92 paradistes amb llicència. Tot i això, s’han pres mesures adients d’esponjament de parades, seguretat i higiene.

Llegir més
imagen

L’antiga residència Catalunya completa el trasllat dels residents temporals als seus centres d’origen i es deixa preparada per atendre possibles futurs rebrots

L’Ajuntament de Manresa i la Generalitat de Catalunya van reobrir la residència municipal —que havia tancat portes fa dos anys— com a mesura extraordinària i temporal a mitjan mes d’abril, per tal de poder acollir persones grans sanes (amb test Covid-19 negatiu) i treure pressió assistencial als seus centres d’origen, que tenien casos positius i dificultats de sectorització.

Llegir més
imagen

Manresa commemora el Dia de l'Orgull LGTBI+ amb la penjada conjunta de la bandera irisada a la façana de l'Ajuntament

La casa consistorial llueix durant el dia d'avui, 28 de juny, la bandera irisada símbol del moviment LGTBI+, amb motiu de la commemoració del Dia de l'Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual. L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, la regidora de Feminismes i LGTBI i representants de tots els grups municipals han penjat conjuntament la bandera que simbolitza la llibertat, la tolerància i la igualtat entre totes les persones.

Llegir més
imagen

Discurs d'investidura de Marc Aloy Guàrdia com a alcalde de Manresa

Text íntegre del discurs d'investidura de Marc Aloy Guàrdia com a alcalde de Manresa, pronunciat el dissabte, 27 de juny de 2020, al teatre Kursaal de Manresa.

Llegir més