Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Obertes les inscripcions per participar en el pelegrinatge musical de les Festes de Sant Ignasi

El pelegrinatge musical és una nova activitat gratuïta que es durà a terme el dia 30 de juliol al vespre i consisteix en realitzar un petit itinerari a quatre  espais ignasians, maridant l’experiència espiritual amb la música i la literatura. Les places són limitades i cal apuntar-se a través del web de www.manresaturisme.cat.

Llegir més
imagen

La 22a Fira Mediterrània presenta el programa que omplirà Manresa de la cultura d'arrel del 10 al 13 d'octubre

L’objectiu és posicionar la Fira com el mercat estratègic de l’arrel amb una programació artística basada en tres eixos: mirades, joves talents i gènere. Les entrades dels espectacles de pagament es podran comprar el dilluns 15 de juliol, a partir de les 18 h, a www.firamediterrania.cat i als punts de venda habituals.

Llegir més
imagen

Dilluns finalitza el termini per demanar els ajuts convocats per l’Ajuntament adreçats a les empreses que contractin persones a l’atur

Es tracta d’ajudes econòmiques que poden ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

Llegir més
imagen

Bany nocturn aquest divendres a la piscina exterior municipal de Manresa

Els joves a partir de 14 anys podran gaudir de les 9 a 12 de la nit  d’un bany a la llum de la lluna amb ambient, música chill-out i servei de bar.

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa assisteix a la festa d'homenatge a la gent gran del barri de Sant Pau

Valentí Junyent, acompanyat de la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega, ha lliurat un record al les dues persones de més edat del barri, Amparo Antequera i José López.

Llegir més
imagen

Demà tindrà lloc la Trobada amb l’artista al voltant de l’exposició dels presos polítics amb Quim Moya i Marià Dinarès

A les 7 de la tarda, Moya i Dinarès duran a terme un guiatge a través de les tres instal·lacions que formen la mostra, Presos polítics a l'Espanya contemporània, del madrileny Santiago Sierra, que va ser censurada en la Fira ARCO 2018; Des del Groc, del Marià Dinarès, i Mantra del record, de Quim Moya.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep a quatre equips del Manresa Futbol Sala per felicitar-los pels seus èxits

L’acte s’ha fet al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcalde d’Esports, Antoni Massegú i del president de l’entitat, Pere Joan Pusó, a més de directius, entrenadors, jugadors, pares i familiars.

Llegir més
imagen

Demà comencen els treballs d’instal·lació de dos nous punts de recàrrega pública de vehicles elèctrics

Estaran situats a la zona comercial dels Trullols, al tram final del carrer de Joan Fuster abans de la rotonda amb l’avinguda  dels Països Catalans.

 

Llegir més
imagen

Manresa Turisme i la Seu creen l’entrada combinada a la Manresa Medieval

L’entrada combinada tindrà un preu únic de 7 euros per visitar la Seu i el Centre d’Interpretació del carrer del Balç. Aquest juliol la col·laboració entre Manresa Turisme i la Seu també es reforça a través del cicle de músiques Sons del Camí, les Vesprades d’Estiu a la Seu i una activitat divulgativa a les Festes de Sant Ignasi.

Llegir més