Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El CIO i el CEDEM de l’Ajuntament de Manresa mantenen oberts els serveis “online”

Tot i que els dos centres romanen físicament tancats, mantenen gran part dels  serveis d’atenció en línia, en horari matinal de 10 a 13 h, i es faciliten números de telèfon i adreces electròniques per atendre les necessitats de cada usuari tant en matèria laboral i de formació com de suport i assessorament a l’emprenedoria i l’empresa.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa reforça el tancament perimetral dels parcs infantils i recorda la necessitat de mantenir totes les mesures de seguretat en les sortides amb infants

L’Ajuntament de Manresa està duent a terme avui un reforçament del tancament perimetral, amb tanques i cintes, dels recintes dels parcs infantils, després que ahir algunes persones hi accedissin igualment malgrat la prohibició. El consistori recorda que continuem en situació d’alarma sanitària, fa una crida a la responsabilitat col·lectiva i reitera que és imprescindible que en les sortides amb menors se segueixin estrictament les mesures de seguretat.


Llegir més
imagen

Ordre del dia de la Junta de Govern Pública telemàtica de l'Ajuntament de Manresa del 28 d'abril de 2020

La sessió tindrà lloc demà dimarts, a 2/4 d'1 del migdia, i es podrà seguir per Internet a través d'aquest enllaç

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia una campanya de promoció del comerç local amb el llançament del vídeo “Tornarem si tu tornes”

Per donar visibilitat i posar en valor el comerç de proximitat, l’Ajuntament de Manresa llança la campanya “Tornarem si tu tornes”, amb un vídeo en què posa de relleu la importància de tornar al comerç local, quan pugui tornar a obrir, per fer costat a l’economia de la ciutat i la cohesió social. L’Ajuntament anima tothom a compartir el vídeo i sobretot a fer costat als establiments de Manresa quan puguin reobrir portes.

Llegir més
imagen

El govern de Manresa inicia les converses per acordar un pla per fer front a les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus

La ronda de contactes s’ha obert formalment avui amb una reunió telemàtica amb agents econòmics, empresarials i sindicals, que s’han mostrat favorables a la proposta, que ja ha estat presentada als grups municipals i la setmana que ve es plantejarà a les entitats socials de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa posa en marxa mesures en matèria d'habitatge per fer front a la crisi del coronavirus

L’empresa municipal FORUM ajornarà el cobrament dels lloguers socials i assequibles dels 321 habitatges que gestiona. Per optar a aquesta mesura caldrà una sol·licitud prèvia, i l’ajornament es farà per un termini màxim de 18 mesos i sense interessos.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa amplia el termini de pagament dels tributs municipals amb motiu de la crisi del coronavirus

Arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, l’Ajuntament de Manresa ha ampliat el termini de pagament dels tributs municipals, amb l’objectiu de donar més flexibilitat a la ciutadania. Per aquest motiu, el “Calendari del contribuent” s’ha modificat. Els tributs també es poden pagar de manera fraccionada amb una quota mensual fixa.


Llegir més
imagen

Les deixalleries del consorci reobriran dimecres amb horari reduït i només per a activitats econòmiques

La xarxa de deixalleries continua tancada als particulars fins a nou avís com a mesura de prevenció per la crisi del covid-19. L’horari der servei de la deixalleria de Manresa serà de 12 a 14 h, i de 18 a 20 h, de dilluns a divendres.

 

Llegir més
imagen

Manresa presenta diverses iniciatives literàries en línia per Sant Jordi

Una dotzena d'autors i autores de la Catalunya Central presentaran les seves obres, publicades aquest any, en petits videoclips que es compartiran a les xarxes socials. Al canal d’Instagram d’Òmnium Bages-Moianès es conversarà amb la periodista i escriptora Gemma Ruiz amb motiu de la publicació la seva novel·la, Ca la Wenling.


Llegir més
imagen

Els serveis de Joventut de 14 municipis del Bages proposen un trivial comarcal per fer un confinament més agradable a les persones joves

Les preguntes del joc estan majoritàriament relacionades amb temes de Joventut. La persona que encerti més preguntes guanyarà un val per a dues persones per fer una estada en un alberg de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (Xanascat).

Llegir més