Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Agència Catalana de Turisme identifica operadors turístics de Sud-Amèrica amb potencial de vendre el Camí Ignasià i la Manresa espiritual

Abans de realitzar el viatge a Sud-Amèrica, els tècnics de l’Agència es van trobar amb els tècnics de la Fundació Turisme i Fires de Manresa per tal d’identificar els atractius i productes turístics de la ciutat i, també, el Camí Ignasià.

Llegir més
imagen

Noves visites guiades per Comerços Emblemàtics del Centre Històric

L’historiador Francesc Comas farà el guiatge que inclou establiments amb més de 75 anys, alguns dels quals formen part del catàleg patrimonial de l’Ajuntament de Manresa. El recorregut començarà a la plaça Major i acabarà a plaça Clavé i Urgell.

Llegir més
imagen

El Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa promouen la innovació en models de negoci de les empreses basats en l’economia circular

El proper 5 de juny es realitzarà una jornada dedicada a les empreses interessades a començar a fer passos cap a un nou model de disseny i comercialització que els permetrà plantejar-se nous objectius de circularitat

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa fa diverses actuacions de millora al pavelló del Pujolet

S’ha instal·lat un nou marcador, un nou armari de l’oficina de futbol sala, un reixa al local de la petanca, s’ha tancat un passadís per a  l’oficina del Club Patí i s’ha reparat els focus de la pista.

Llegir més
imagen

Manresa acollirà 2.500 motoristes en la 7a edició de la prova motociclista Rider 1000

La sortida es farà a partir de les 6 del matí d’aquest dissabte, 25 de maig, des del pàrquing del Congost i es tancarà a les 6.00 del matí del diumenge. Demà, tothom que ho desitgi, podrà conèixer i provar motos als estands instal·lats per les diferents marques a la zona esportiva.

Llegir més
imagen

Manresa estrena un pas de vianants per la tolerància cap a les persones LGTBI

La regidora de Dona i Igualtat, Cristina Cruz, ha presentat aquest dijous al vespre un pas zebra pintat amb els colors de l'arc de Sant Martí, juntament amb dues mares. promotores de la iniciativa, que representen les famílies amb persones LGTBI de Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament signa amb la FAVM i l’AVV de les Escodines els convenis per als Plans de Desenvolupament Comunitari

El consistori atorga una subvenció de 72.000 euros a la FAVM i 54.860 a l’AVV Escodines pel col·laborar en els Plans de Desenvolupament Comunitari, amb l’objectiu d’impulsar la participació ciutadana, promocionar l’associacionisme i donar suport a programes que lluitin de forma activa contra les causes d’exclusió social.

Llegir més
imagen

Pep Pérez i Marc Pusó interpretaran la suit per a 2 pianos de Rakhmàninov demà a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

Espais Creatius ofereix “Del pinzell a la denúncia”, una proposta d’arts plàstiques per reivindicar el dret al refugi

Els tallers són gratuïts i es faran els dies 6, 13 i 20 de juny al Casal de les Escodines, conduïts per l’artista Aina Sallés, i que culminaran en una acció plàstica que es podrà veure a la plaça Sant Domènec.

Llegir més
imagen

Curs de Disseny de peces, producte i superfícies amb CATIA V5

Per segon any, des del CIO estem organitzant una nova edició del curs de Disseny de peces, producte i superfícies amb CATIA V5

Llegir més