Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El jurat del Premi Pare Ignasi Puig i Simón avala el treball de Josep Galobart i Soler que va guanyar la convocatòria de l'any 2018

El treball titulat Els Manresans que van acollir Sant Ignasi a través dels protocols notarials (1485-1585)   està dipositat a l’Arxiu Comarcal del Bages per a la seva consulta. Amb aquest aval es tanca la convocatòria de l’any 2018.

Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la Fira de l’Aixada

Des de les 9 h del matí d'aquest divendres fins a les 12 de la nit de diumenge, diversos carrers dels Centre Històric quedaran tallats al trànsit

Llegir més
imagen

La utilització del bus urbà a Manresa va pujar el 8,6% el 2019 i es va situar per damunt dels 2,2 milions de viatgers

Les xifres d’utilització del servei de transport urbà de Manresa continuen pujant. Si el 2018 ja es va assolir la xifra de 2 milions, amb un increment del 6,3% de l’any anterior, el 2019 els números van continuar pujant i es va arribar la xifra de 2.218.621 viatgers, amb un increment del 8,6%. L’Ajuntament vol continuar promovent l’ús del bus urbà i per això els propers dies repartirà a totes les llars un tríptic per difondre totes les possibilitats i avantatges del servei. A més, a partir d’aquest any, la targeta T-16 per a joves de fins a 16 anys passa a ser gratuïta.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa rep Melania Sorroche, bicampiona d'Europa de boxa

La boxejadora vilomarenca va renovar el títol de campiona d'Europa del pes gall el desembre passat en batre l'aspirant Violeta González per KO en el vuitè assalt d'un combat que estava programat a deu. Aquest matí ha estat rebuda a l'Ajuntament de Manresa per l'alcalde  i el regidor d'Esports, juntament amb el seu entrenador. L'alcalde li ha lliurat un obsequi en nom de la ciutat.


Llegir més
imagen

Manresa programa prop de cinquanta actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

La programació, adreçada a tots els públics, inclou accions teatrals per fomentar l’empoderament femení, tallers que qüestionen els sistema de gènere establert, xerrades reivindicatives, mobilitzacions, itinerari històric per recuperar el paper de les dones de la ciutat,  etc.

Llegir més
imagen

El projecte ‘Àngels de Nit’ es consolida i s’adreça als estudiants de la UManresa

Els estudiants que completin la formació i assessorament en temes de drogues i sexualitat a la universitat podran fer les pràctiques actuant com a Àngels de nit. El projecte, liderat des de les àrees de Joventut del Consell Comarcal del Bages i de l’Ajuntament de Manresa, fomenta la reflexió en les conductes en espais d’oci nocturn en matèria de consum d’alcohol i altres drogues i comportaments sexistes.

Llegir més
imagen

Dimecres vinent arrenca la 6a edició d’Ignàgora amb una xerrada sobre els valors del turisme espiritual

En total s’oferiran quatre conferències els dimecres 4, 11, 18 i 25 de març. Totes les conferències es realitzaran al Centre Internacional d’Espiritualitat Ignasiana.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i associacions de veïns signen el conveni per al taller “Cançons de tots els temps”

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i representants d’associacions de veïns han renovat avui el conveni per continuar una activitat adreçada a la formació i la difusió del cant a persones grans de la ciutat.

Llegir més
imagen

Ja són la venda les entrades per a la tercera edició del cicle Quinze Vint-i-dos, que combina teatre, dansa i música

El cicle ofereix aquest mes de març dues propostes creatives entre artistes de diferents disciplines, a l’Espai 1522. Les propostes de la tercera edició seran els dijous 12 i 26 de març i les entrades són a la venda des d’avui  als webs manresa2022.cat i manresaturisme.cat.


Llegir més